Kertsitalon koikkulit pääsivätkin tänään yllärilenkille lentokentän metsään. Piharupattelu naapureiden kanssa saikin hauskan käänteen,kun päätettiin pakata koirat autoon, ja mentiin kimpassa iltalenkille. Jymy oli taas ihan "Jymy" ja mennä rallatteli innoissaan. Naapurin Anky'a se härnäili leikkiin, ja välillä vähän onnistuikin.Jessa kuljeskeli taustalla omissa oloissaan totuttuun tyyliin.Paitsi kepinnoutoon sen piti kerran osallistua pikku ärähtelyllä. Sitä selvästikin inhotti ottaa keppi suuhun,mutta eihän sitä muillekaan voinut antaa.

Anky tutkittiin jo alkumatkasta.Ok tuntui naapurin tyttö olevan.Sopuisasti meni lenkki :o).

 

Anky ja Jymy. Jymyllä asento semmoinen,että kohta lähtee älykkyyttä pukkaamaan....

 

Ja niin lähtikin mopedi käsistä.Huima spurttailunäytös järjestyi penikan toimesta. Ei voinut kuin nauraa,niin ihme loikkia ja kiihdytyksiä Jymy esitti :o).Anky hiukan ja innostui,mutta eihän siinä vauhdissa aikuiset pysyneet.

 

Loppujäähdyttelyä kävyn kanssa..

Lenkin päätepiste näytti oivalliselta korvasienipaikalta,mutta yhtään ei näkynyt,ainakaan vielä.Koirat saivat naminsa, ja sitten palailtiin autolle. Iltapalan jälkeen on kotona ollut melko hiljaista! Hyvä lenkki,kun ehti välillä leikkimäänkin.