Tiistaina oli Jymyn kanssa koirakoulua.Poika meni ihan suht hyvin,mutta paljon on vielä opittavaa.Torstaina harjailin Jymyn mätsärikuntoon Lappeenrannan näyttelyä silmällä pitäen.Oli oman seuran mätsärit.Poika on vaan nykyään sitä mieltä,että "ainakaan mun palleja et tunnustele" ja piste.Punainen nauha saatiin,mutta ei sen enempää.

Jympe mätsää....

Perjantaina agiliidettiin koko porukka.Jessa oli tosi pirteä,ja hyppäsi pitkästä aikaa maksihypyt,ja eteni hyvällä vauhdilla.Kouvolan kisoissa vedettiin alas jokunen rima,joten päätin,että nyt loppuu saitsu ja medihypyt harkoissa.Jymy joutui opettelemaan keinua,mutta se oli kyllä sille vielä melko haastavaa.Onneksi näytti kuitenkin siltä,että mitään hirveää keinukammoa ei ole,kunhan poika vaan sen "ekan kerran" uskaltaa.

Lauantaiaamuna lenkkeiltiin koirapuistoon.Kamerakin sattui olemaan mukana.Jymy yritti saada Jessaa takaa-ajoleikkiin,mutta eihän Jessa viitsinyt.Onneksi neiti sentään innostui vähän painimaan :o).

 

Jympe sitten revitteli välillä omineen...

Jihaaaa.... 

Nyt mennään...

Koirapuistoilun jälkeen tuli emännälle"Yläkerrasta" kysely,johon ei voinut vastata"EI".Eli mukavaa lintubongailureissua Hennan kanssa oli taas tiedossa.Ajeltiin ensin Reitkallin reittiä,mutta ei näkynyt mitään kuvattavaa.Päätimme sitten ajaa taas Lupinlahdelle.Hiukan eri reittiä mentiin,ja löydettiinkin paljon lintuja.

Töyhtöhyyppä

Sama laji

Joutsenet nousi vedestä

Höyhenpuku piti sukia kuntoon

Huolellinen putsaus..

Joutsenet ja hyypät oli siis bongattu,mutta päivän päätavoite l. kurjet oli vielä löytämättä.Hutiajeluiden jälkeen päädyimme viimein Kaarniemeen erään pellon reunaan.Heti auton ikkunasta näkyi pari kuovia,ja kuului kurjenkin toitotus.Kuovit olivat kovin säikkyjä,ja kuvan laatu jäi tosi kehnoksi,kun ei ehtinyt kameraa säätämään.

 

Kuovihan se..

 .......karkuun lähti hetimiten...

Kurkikin siis kyllä tepasteli samalla peltoaukealla,mutta valitettavan kaukana.Lähestymisyritykset palkittiin karkuunlähdöllä.

 

Ei ollut tänään onni myötä kurkien kuvaamiselle.